Welkom op onze nieuwe website! We breiden ons online gamma continu uit!


Producten
Machines Machinetoebehoren Werkkledij en PBM Bouw Gereedschappen Tuin Chemische producten Luchtdrukmateriaal Auto- en fietstoebehoren Bevestigingsmaterialen Signalisatie Opbergsystemen IJzerwaren Transportmiddelen Elektrisch materiaal Sanitair, verwarming en ventilatie Lassen en solderen Schoonmaakartikelen
Merken Folderdeals 50 jaar Steyro Lentekriebels Contact Over Steyro Diensten Assortiment Werkkledij

Betalingen en leveringen

Betalingen en leveringen

Betalen

U kan betalen via het betaalplatform Mollie.
U kan veilig en snel betalen met de betaalmethode van uw keuze:
Bancontact, Belfius pay button, kbc/cbc betaalknop, Mastercard, Visa en American Express.
Uw bestelling wordt onmiddellijk verwerkt en wij contacteren u met details omtrent de levering.

Transport en Levering

Transport kosten

Wij leveren enkel in België en Nederland.
Bestellingen lager dan 200€ incl BTW: 7.5€ Verzendkosten
Bestellingen hoger dan 200€ incl BTW: gratis.

Voor bestellingen zwaarder dan 30 kg gelieve ons te contacteren ivm de transport kosten.
Voor bestellingen met grote gereedschappen zoals ladders, betonmolens,stellingen en dergelijke, gelieve ons te contacteren voor de transportkosten.Indien u uw bestelling reeds geplaatst en betaald heeft, zullen deze kosten apart gefactureerd worden. Verzending gebeurt dan na de ontvangst van de betaling van de verzendkosten.


Leveringstermijn

De gekochte producten worden binnen de aangegeven termijn geleverd op het leveringsadres dat de koper opgeeft bij zijn bestelling. De maximale leveringstermijn wordt steeds bij ieder product aangegeven. Indien de koper meerdere artikelen bestelt, dan vertrekt de levering pas indien alle artikelen voorradig zijn. Steyro NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product of een laattijdige levering.

Verpakking en transport verzekering

De koper is verantwoordelijk voor het nakijken van de ontvangen goederen. De koper moet Steyro NV van een eventuele beschadiging binnen de 5 werkdagen op de hoogte brengen via email op info@steyro.be. Steyro NV houdt zicht het recht voor de aanvraag van de koper te weigeren indien deze termijn niet gerespecteerd wordt. Steyro NV zal na ontvangst van het bericht van beschadiging aan de koper instructies geven voor het eventuele terugsturen door de koper.

Leveringsadres

De koper is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van het opgegeven leveringsadres. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. In geval van fouten in de adresgegevens van de bestemmeling, kan Steyro NV in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de onmogelijkheid om de bestelde producten te leveren.

Afwezigheid van de koper bij de levering

De koper moet ervoor zorgen aanwezig te zijn bij de levering. In geval van afwezigheid, zal een bericht van afwezigheid in de brievenbus achtergelaten worden. Dan zal de koper via een telefoonnummer contact met de expediteur kunnen opnemen om een nieuwe afspraak binnen max. 5 dagen te maken.

Retourzendingen

De koper stuurt het artikel uitsluitend terug na berichtgeving van Steyro NV om dit te doen. De koper zorgt voor voldoende frankering en aangetekend indien de waarde van de zending meer dan 50 EURO bedraagt. Wij raden u aan hiervoor een koeriersdienst in te schakelen en de zending te verzekeren. Voeg steeds een kopie van de factuur en een begeleidende brief met vermelding van uw volledig rekeningnummer (IBAN en BIC code) toe. De koper is verantwoordelijk voor de retourzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.

Retouradres :

Steyro NV
Brugstraat 196 9880 Aalter
T 09 374 47 11
info@steyro.be

Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!

STEYRO | Brugstraat 196 | 9880 Aalter | BE 0414.028.266 | T 09 374 47 11 | E info@steyro.be