WERKKLEDIJ

Bij Steyro vindt u een volledige shop-in-shop van werkkledij met een uitgebreid assortiment voor de vakman én de particulier. U kan het hele Dassy gamma ook online bestellen via onze webshop. Wij zijn verdeler van het hele Dassy professional workwear gamma: werkbroeken, shorts, jassen, bodywarmers, werkschoenen, zowel voor heren, dames en kids. Naast Dassy werkkledij, bieden wij ook L.Brador, Deltaplus en Snickers aan.

Mooie en comfortabele werkkleding is het visitekaartje van uw bedrijf en daar hechten wij veel belang aan. Van klassieke werkkledij tot modieuze stretch, wij kunnen u alles aanbieden. Kom zeker eens langs in onze winkel te Aalter of bezoek onze webshop, die binnenkort online gaat.

Naast het draagcomfort is ook de herkenbaarheid heel belangrijk. Wij kunnen dan ook zorgen voor bedrukking of borduring van uw werkkledij. Daarvoor neemt u best contact op met onze vertegenwoordigster Sandy. Zij kan u steeds een offerte op maat maken. U kan haar bereiken via mail op sandy@steyro.be of op het nummer 09 374 47 11.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief en volg onze promoties en acties op de voet !